Oktober Vibes – yogaeventyr i Lofoten

Weekend Event 27.-30. Oktober 2022

Begrenset med plasser – maks 12 personer.

 

Tenk Lofoten, Oktober, ville høststormer, snart nakne trær og mørke kvelder. Tenk yoga, turer i fjellet, sauna, kalde bad. Tenk stearinlys, sunn og næringsrik «comfort-foods», peiskos og meditasjon. Tenk time-out og påfyll av energi.

Ivrig ønsker å invitere deg til Oktober Vibes på vakre Lofoten Apartments sammen med yogalærer Fredrikke Jerring og Emilie Nyman .

Vi vil gi deg en pause, samtidig som vi gir inspirasjon. Vi vil tilby et pusterom og påfyll av oktober og energi til å møte vintermørket som kommer med en ro fremfor uro. Vi vil gi deg Lofoten og naturen på sitt mest villeste, vakreste og mest magiske.

– Og det er nettopp denne magien vi vil utnytte. Sammen med yoga tilpasset døgnets tider, nydelig og næringsrik mat, meditasjon, workshops, sauna, høstbad og vakre turer i enda vakrere natur vil vi gjøre oktober til noe å se frem til med varme og glede.

Det vil bli foredrag om yogaens historie og filosofi, vi skal manifestere, le og sikkert gråte litt. Sprenge grenser med kalde bad og gode samtaler. Ta et steg tilbake, for å kanskje ta to frem. Alt omringet av vill natur i vakre Lofoten.

Du må selv komme deg til Svolvær, hvor vi henter deg på valgfri lokalisasjon når du ankommer. Du kan enten fly direkte til Svolvær, eller fly til Evenes og videre ta flybussen som enkelt korresponderer til Svolvær – husk å sjekk busstidene før du booker fly. Ps. Flyr/Norwegian har rimelige fly til Evenes om dagen.

“Join us for a weekend getaway with mountain hike & runs

This weekend getaway is a perfect combination of activity and recreation. We arrange different guided adventures in the mountains, you decide what experiences you want to attend.

 

 

PRIS : 7000 kr

DATO: 27 – 30 OKTOBER

Prisen inkluderer:

 

 • Du blir hentet i Svolvær, enten på flyplassen eller ved flybussen. All annen transport i Lofoten er inkludert.
 • Overnatting på Lofotens vakreste lokalisasjon, Lofoten Apartments.
 • Håndklær og sengetøy.
 • All mat gjennom hele oppholdet, hvor det også taes hensyn til alle allergier. Maten er næringsrik og tilpasset helgens aktiviteter.
 • Vakre guidede gåturer, uansett vær og vind.
 • Sauna – så mye du orker.
 • 6 yoga timer. Mer informasjon om disse kommer under.
 • Foredrag om yogaens historie, filosofi og pust.
 • Workshops med manifistering, skriving og reflektering

   


YOGA:

Yoga er mer en posisjoner på en yogamatte, yoga handler om evnen til på forene de ulike delene av deg. Målet med denne helgen er å gjennom fysisk, mental og spirituell praksis – omringet av majestetisk natur og vilt vær – føle på en autentisk pustepause. Vis skal praktisere en vinyasa inspirert flyt om morgenen, vekke kroppen og hodet. Leke oss på matta med fengende musikk og lav terskel, på ettermiddag og kvelden preges yogapraksisen av yin-yoga. Svært rolige bevegelser, lange tøyninger og total tilstedeværelse i kropp og sjel. Meditasjon og breathwork kommer til implementeres i begge de daglige timene.

Du må på ingen måte være noen daglig yogi for å være med på denne turen, her tilpasser vi for alle kropper, nivåer og erfaring.

OM OSS:

Denne yogahelgen holdes av Fredrikke Jerring og Emilie Nyman. Fredrikke er basert i Lofoten, hvor hun driver Lofoten Apartments med Erik, jobber som surfefotograf og interiør-konsulent. Hun har bachelor i akupunktør og har en stor interesse og kunnskap om kinesisk medisin, helse og yoga. Fredrikke er også utdannet yogalærer, og generelt et bra stykke dame.

Emilie er Ivrigs nye daglige leder, og har arrangert og undervist yogaeventyr med IVRIG i 4 år. Hun er utdannet osteopat, og tar en master i interdisiplinær helseforskning. Emilie har praktisert yoga siden hun var 16 år, og vært yogalærer i snart 6 år. Hun har undervist på ulike studioer og retreater i Norge – og lever og ånder for å dele og normalisere yogaens mange magiske sider egenskaper (annet enn bare downdog).

Dette er en yogareise Fredrikke og Emilie har drømt om å arrangere sammen, lenge. Vi ønsker å servere en opplevelse på tvers av alle plan, vi ønsker å fremme personlig vekst, refleksjon og aksept.

Vi gleder oss til denne reisen sammen med deg!

 

PÅMELDING & SPØRSMÅL:

 

Trykk på linken og fyll ut skjemaet under, deretter vil Emilie kontakte deg for å enten besvare spørsmål eller for påmelding.

Trykk HER