Oktober Vibes – yogaeventyr i Lofoten

Weekend Event 18. – 22. Oktober 2023

Begrenset med plasser – maks 12 jenter.

Tenk Lofoten, Oktober, ville høststormer, snart nakne trær og mørke kvelder. Tenk yoga, turer i fjellet, sauna, kalde bad. Tenk stearinlys, sunn og næringsrik «comfort-foods», peiskos og meditasjon. Tenk time-out og påfyll av energi.

Vi ønsker å invitere deg til Oktober Vibes på vakre Lofoten Apartments sammen med yogalærer Fredrikke Jerring.

Vi vil gi deg en pause, samtidig som vi gir inspirasjon. Vi vil tilby et pusterom og påfyll av oktober og energi til å møte vintermørket som kommer med en ro fremfor uro. Vi vil gi deg Lofoten og naturen på sitt mest villeste, vakreste og mest magiske.

– Og det er nettopp denne magien vi vil utnytte. Sammen med yoga tilpasset døgnets tider, nydelig og næringsrik mat, meditasjon, workshops, sauna, høstbad og vakre turer i enda vakrere natur vil vi gjøre oktober til noe å se frem til med varme og glede.

Det vil bli foredrag om yogaens historie og filosofi, vi skal manifestere, le og sikkert gråte litt. Sprenge grenser med kalde bad og gode samtaler. Ta et steg tilbake, for å kanskje ta to frem. Alt omringet av vill natur i vakre Lofoten.

 Du kan enten fly direkte til Svolvær, eller fly til Evenes og videre ta flybussen som enkelt korresponderer til Svolvær – husk å sjekk busstidene før du booker fly. Ps. Flyr/Norwegian har rimelige fly til Evenes om dagen.

 

“Join us for a weekend getaway with mountain hike & runs

This weekend getaway is a perfect combination of activity and recreation. We arrange different guided adventures in the mountains, you decide what experiences you want to attend.

 

 

EARLY BIRD-PRIS : 12.500 kr/pers

(Gjelder t.o.m 1/3-2023)

ORDINÆR PRIS: 14.500kr/pers

(Gjelder f.o.m 1/3-2023)

DATO: 18 – 22. OKTOBER (FEM DAGER/FIRE NETTER)

 

Prisen inkluderer:

  • Overnatting på Lofotens vakreste lokalisasjon, Lofoten Apartments.
  • Håndklær og sengetøy.
  • All mat gjennom hele oppholdet, hvor det også taes hensyn til alle allergier. Maten er vegeteriansk, næringsrik og       tilpasset  helgens aktiviteter.
  • Daglige, vakre og guidede gåturer – uansett vær og vind.
  • Sauna – så mye du orker.
  • 6 yoga timer. Mer informasjon om disse kommer under.
  • Foredrag om yogaens historie, filosofi og pust.
  • Workshops med manifistering, skriving og reflektering
 
 

Prisen inkluderer ikke:

  • Flybilletter til/fra Lofoten
  • Yogamatte
 
 

YOGA:

Yoga er mer en posisjoner på en yogamatte, yoga handler om evnen til å forene de ulike delene av deg. Målet med denne helgen er å gjennom fysisk, mental og spirituell praksis – omringet av majestetisk natur og vilt vær – føle på en autentisk pustepause. Vis skal praktisere en vinyasa inspirert flyt om morgenen, vekke kroppen og hodet. Leke oss på matta med fengende musikk og lav terskel. På ettermiddag og kvelden preges yogapraksisen av yin-yoga: Svært rolige bevegelser, lange tøyninger og total tilstedeværelse i kropp og sjel. Meditasjon og breathwork kommer til implementeres i begge de daglige timene.

Du må på ingen måte være noen daglig yogi for å være med på denne turen, her tilpasser vi for alle kropper, nivåer og erfaring.

GUIDEDE TURER:

Det vil bli magiske fjellturer tilpasset vær og vindretning forbest mulig opplevelse. Vi ønsker å vise et autentisk Lofoten til våre gjester og tar derfor stolthet i å ta dere med på fjelltopper som ikke er googles typiske top 3 søk. For å skape en følelse av pusterom og space, er det ingenting i verden som gir denne følelsen mer enn å være alene på fjellet og et uendelig landskap med fjelltopper i høstkledde farger.

Vi går i all slags vær, så bekledning må tilpasses deretter – du vil få spesifisert pakkeliste ved påmelding.

OM OSS:

Denne yogahelgen holdes av Fredrikke Jerring og Lofoten Apartments. Fredrikke er basert i Lofoten, hvor hun driver Lofoten Apartments sammen med kjæresten Erik. Hun har en bachelor i akupunktur og stor interesse og kunnskap for kinesisk medisin, helse og yoga. Fredrikke har selv praktisert yoga siden 2012 og er utdannet yogalærer. Dette blir andre gang Fredrikke hoster Oktober Vibes i Lofoten. I tillegg til yoga og retreats, jobber hun som content creator, fotograf og interiørdesigner. Driftig dame med mange kreative baller i lufta.

Vi ønsker å servere en opplevelse på tvers av alle plan, vi ønsker å fremme personlig vekst, refleksjon og aksept.

Vi gleder oss til denne reisen sammen med deg!

PÅMELDING & SPØRSMÅL:

Send oss en e-post eller DM oss på Instagram, deretter vil Fredrikke kontakte deg for å enten besvare spørsmål eller for påmelding.

E-post: 
fredrikke.j@gmail.com

Instagram (trykk på brukernavnet for å bli tatt direkte til en av oss):

@lofotenapartments

@fredrikkeso